Vinkkejä Telpin tehokkaaseen käyttämiseen

Työeläkelakipalvelu uudistui syksyllä 2023. Työeläkelakipalvelu ja Säädöspalvelu yhdistyivät yhdeksi palveluksi ja sivuston ilme uudistui. Uudistuksen myötä myös sivuston käytettävyys ja tehokkuus paranivat.

Kokosimme teille muutaman vinkin Telpin tehokkaampaan käyttämiseen:

 1. Kirjautuneen käyttäjän palvelut
  Kirjautumalla sisään näet enemmän ajankohtaista sisältöä, joka on tarkoitettu työeläkealan toimijoille. Kirjautuneena käyttäjänä näet muun muassa enemmän ohjeita ja työeläkealaa koskettavaa uutisia. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit olla yhteydessä oman työpaikkasi it-tukeen. Saat sieltä tarkempia ohjeita.
 2. Suosikit-toiminto
  Kirjautuneena käyttäjänä pystyt luomaan itsellesi pikalinkkejä Telpin eri sivuilta suosikit-toiminnolla. Kun haluat luoda jostain Telpin sivusta suosikki-pikalinkin, siirry kyseiselle sivulle ja paina sivulta löytyvää tähteä. Näin kyseinen sivu löytyy jatkossa suosikeistasi Telpin etusivulta.
 3. Voimassaoloaika
  Voit hakea ohjeita eri ajoilta vaihtamalla sivulta löytyvästä kalenterista päivämäärän.
 4. Yhteistyöryhmien aineistot
  Työeläkealan yhteisten yhteistyöryhmien aineistot vuoteen 2022 asti löytyvät etusivun yhteistyöryhmät-kohdasta. Vuoden 2023 alusta yhteistyöryhmien aineistot löytyvät ETK:n Extranetistä, jonne on myös linkki Telpin yhteistyöryhmät-kohdasta.

Alla olevasta videosta voit katsoa vinkit Telpin tehokkaaseen käyttämiseen.