Valmennuksen paikat varataan nyt – kasva ja kehity asiantuntijana 

Asiantuntijan työeläkealalla -valemnnus 2024.

Etsitkö mahdollisuutta syventää asiantuntemustasi ja verkostoitua alalla vaikuttavien huippuasiantuntijoiden kanssa? Asiantuntijana työeläkealalla -valmennus tarjoaa laajan käsityksen työeläkealan nykytilasta ja alaa koskevista muutospaineista. 

Asiantuntijana työeläkealalla -valmennus on työeläkealan asiantuntijoille ja muille alan sidosryhmän toimijoille, jotka haluavat syventää omaa asiantuntijuuttaan työeläkealasta. Valmennus tarjoaa laajan käsityksen työeläkealan nykytilasta ja alaa koskevista muutospaineista sekä mahdollisuuden verkostoitua alan toimijoiden kanssa. 

Valmennuksessa kuullaan lähes 30 huippuasiantuntijaa aina Eläketurvakeskuksen johdosta sidosryhmiemme erityisasiantuntijoihin ja vieraileviin huippuasiantuntijoihin. Tässä muutamia nostoja valmennuksen puhujista ja valmennuksen teemoista. 

Työeläkealan muuttuva toimintaympäristö 
Miten toimintaympäristön muutokset ja megatrendit vaikuttavat työeläkealaan?  
Eläketurvakeskuksen toimitusjohtaja Mikko Kauton johdolla sukelletaan työeläkealan muuttuvaan toimintaympäristöön. 

Tutkimustieto päätöksenteon tukena 
Kansanedustaja, sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Krista Kiurun johdolla syvennytään siihen, miten tutkimustietoa hyödynnetään päätöksenteon tukena. 

Rahoituksen haasteet: Tulevaisuuden ennakointi ja epävarmuus 
Tampereen yliopiston vakuutustieteen professori Lasse Koskisen asiantuntijuus- ja tutkimusalueisiin kuuluvat eläke- ja vakuutusjärjestelmät, vakuutuslaitosten sijoitustoiminta ja vakavaraisuussääntely sekä riskienhallinta yleisesti. Valmennuksessa Lasse avaa työeläkkeen tulevaisuutta rahoituksen ja riskienhallinnan näkökulmasta. 

Työeläkeasiat mediassa 
Hufvudstadsbladetin pääkirjoitustoimittaja Torsten Fagerholm seuraa ja kirjoittaa aktiivisesti työeläkkeistä mediaan. Miten työeläkeasiat näyttäytyvät mediassa? 

Tässä vain ripaus valmennuksen asiantuntijoista. Löydät valmennuksen kaikki lähes 30 vierailijapuhujaa valmennuksen sivuilta: Asiantuntijana työeläkealalla -valmennus – Eläketurvakeskus (etk.fi)

 
Toteutustapa 
Valmennus toteutetaan monimuotototeutuksena, johon kuuluu 11 tapaamista, joista neljä on lähipäiviä ja seitsemän etätapaamista. 

Monimuotototeutus mahdollistaa osallistumisen joustavasti oman työn ohessa, mutta myös verkostoitumisen muiden asiantuntijavalmennettavien ja vierailijapuhujien kanssa. 

Valmennus käynnistyy elokuun 27. päivä ja huipentuu Työeläkepäivään 26.11.  

 Ilmoittautuminen 

Ilmoittautuminen on käynnissä. Valmennukseen mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla nyt tai viimeistään perjantaina 14.6. 

Valmennuksen hinta on 1 900 € (alv. 0 %). Hinta sisältää pääsyn Työeläkepäivään 2024 ja lähipäivien tarjoilut. 

Kiinnostuitko valmennuksesta? 

Lue lisää ja ilmoittaudu valmennukseen: Asiantuntijana työeläkealalla -valmennus – Eläketurvakeskus (etk.fi)