Työeläkepäivä 2023: Lapsia, rahaa ja ripaus taikaa

Työeläkepäivä on eläkealan vuosittainen verkosto- ja koulutustapahtuma, joka kokoaa yhteen yli 600 osallistujaa. Tapahtuma keskittyy eläkealan ja yhteiskunnan ajankohtaisiin teemoihin.

Työeläkepäivä pidetään torstaina 30.11.2023 klo 11–19 Marina Congress Centerissä Helsingin Katajanokalla. Työeläkepäivä alkaa kevyellä lounaalla klo 11 ja ohjelma käynnistyy klo 12. Päivän päätteeksi klo 17–19 on varattu aikaa verkostoitumiselle tarjoilun ohella.

Työeläkepäivän avaa Eläketurvakeskuksen toimitusjohtaja Mikko Kautto ja hyvinvointivaltion tulevaisuutta pohtii professori Juho Saari. Iltapäivään sisältyy kaksi vaihtoehtoista seminaaria, joissa aiheena ovat väestönkehityksen haasteet ja työeläkevarojen tuottonäkymät. Päivän päättää paneelin ideointi parhaasta mahdollisesta työeläkejärjestelmästä. Työeläkepäivän juontavat toimittajat Alma Onali ja Jan Andersson.

Työeläkepäivä on lähitapahtuma, mutta sen avausosio striimataan kaikille avoimena. Tapahtumaa tai sen osioita ei tallenneta.

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen

Työeläkepäivän osallistumismaksu on 240 euroa.

Ilmoittautuminen päättyy 16.11.2023. Kun ilmoittautuminen on päättynyt, voit kysyä vapaita paikkoja sähköpostilla: koulutus(at)etk.fi.