Linkit Työeläkelakipalvelusta eduskunnan verkkosivuille eivät toimi

Telp Default Thumbnail Image

Eduskunnan verkkosivut ovat uudistuneet. Työeläkelakipalvelussa on runsaasti linkityksiä esimerkiksi valtiopäiväasiakirjoihin. Eduskunnan sivulle tehdyt linkitykset vievät tällä hetkellä valitettavasti useimmiten eduskunnan verkkopalvelun etusivulle.

Eduskunnan verkkosivut ovat uudistuneet huhtikuussa. Uudistuksen myötä eduskunnan internetsivujen ulkoasu ja rakenne ovat muuttuneet. Myös linkitysosoitteet ovat osin muuttuneet.

Työeläkelakipalvelussa on usein viittauksia ja linkityksiä lisätietoon aiheeseen liittyvään asiaan eduskunnan verkkosivuille. Esimerkiksi lainsäädännön muutoksia koskevissa uutisissa on linkitys eduskunnan verkkosivuille asiaa koskevan hallituksen esityksen käsittelysivulle.

Työeläkelakipalvelusta tehdyt linkit valtiopäiväasiakirjojen käsittelytietoihin vievät tällä hetkellä eduskunnan verkkopalvelun etusivulle tai ilmoitukseen ”Pyytämääsi sivua ei löydy”. Eduskunnan verkkosivujen kehitystyö on parhaillaan käynnissä ja valtiopäiväasiakirjoja viedään palveluun.

Työeläkelakipalvelun linkityksiä eduskunnan verkkopalveluun tarkistetaan sen jälkeen, kun asiakirjat ja käsittelytiedot ovat saatavilla eduskunnan sivuilta.

Esimerkiksi hallituksen esitykset löytyvät myös oikeusministeriön Finlex-sivustolta. Finlexistä pääset myös hallituksen esityksen  käsittelytietoihin eduskunnan verkkosivuille.

Katso lisää: