Kysytyn ja odotetun Asiantuntijana työeläkealalla -valmennuksen ilmoittautuminen on nyt käynnissä

Asiantuntijana työelakealalla valmennus 2024.

Haluatko kasvaa ja kehittyä työeläkealalla? Etsitkö mahdollisuutta syventää asiantuntemustasi ja verkostoitua alalla vaikuttavien huippuasiantuntijoiden kanssa? Asiantuntijana työeläkealla -valmennuksen ilmoittautuminen on nyt käynnissä.

Asiantuntijana työeläkealalla -valmennus on työeläkealan asiantuntijoille ja muille alan sidosryhmän toimijoille, jotka haluavat syventää omaa asiantuntijuuttaan työeläkealasta. Valmennus tarjoaa laajan käsityksen työeläkealan nykytilasta ja alaa koskevista muutospaineista sekä mahdollisuuden verkostoitua alan toimijoiden kanssa.

Valmennuksessa syvennytään työeläkealan teemoihin niin Eläketurvakeskuksen johdon, erityisasiantuntijoiden kuin vierailevien huippuasiantuntijoiden johdolla.

Toteutustapa

Valmennus toteutetaan monimuotototeutuksena, johon kuuluu 11 tapaamista, joista neljä on lähipäiviä ja seitsemän etätapaamista.

Monimuotototeutus mahdollistaa osallistumisen joustavasti oman työn ohessa, mutta myös verkostoitumisen muiden asiantuntijavalmennettavien ja vierailijapuhujien kanssa.

Valmennus käynnistyy elokuun 27. päivä ja huipentuu Työeläkepäivään 26.11.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on käynnissä. Valmennukseen mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla jo nyt.

Valmennuksen hinta on 1900 € (alv. 0 %). Hinta sisältää pääsyn Työeläkepäivään 2024 ja lähipäivien tarjoilut.

Kiinnostuitko valmennuksesta? 
Lue lisää ja ilmoittaudu sivun oikeasta yläreunasta löytyvästä linkistä!