Eläkelaitoksen asiantuntija -Kirjaudu sisään, niin tiedät enemmän

Telp Default Thumbnail Image

Työeläkelakipalvelu on tarkoitettu työeläkejärjestelmän asiantuntijoiden käyttöön. Työeläkelakipalvelusta löytyvät työeläkkeiden toimeenpanoa koskevat soveltamisohjeet, kertoimet, esimerkit ja uutiset. Osaan sisältöä on pääsy ainoastaan työeläkelaitosten asiantuntijoilla ja tämä sisältö edellyttää kirjautumista. Kirjautuneen käyttäjän sisältöä ovat esimerkiksi yhteistyöryhmien asiakirjat, rekisteri- ja tietopalveluihin liittyvät ohjeet ja työeläkeasioiden toimeenpanossa tarvittavat yhteystiedot.

Kirjautuneen käyttäjän Työeläkelakipalvelusta löydät työeläkejärjestelmälle tarkoitetut uutiset, rekisteri- ja tietopalveluihin liittyvät ohjeet, työeläkkeiden toimeenpanossa tarvittavat yhteystiedot ja yhteistyöryhmien asiakirjat. Julkaisuista neuvojan ohje on käytettävissä vain kirjautuneella käyttäjällä. Esijulkaistut soveltamisohjeet näkyvät palvelussa vain kirjautuneella käyttäjällä.

Kirjautumalla palveluun voit lisätä itsellesi suosikkeja usein käyttämiisi sisältöihin. Voit valita sinua kiinnostavat uutisaiheet ja tilata RSS-syötteet uutisista ja päivitetyistä asiakirjoista. Kerroinhaku, kysy asiantuntijalta -palvelu ja palautteen lähettäminen yksittäisen asiakirjan kautta ovat käytössä vain kirjautuneella käyttäjällä.

Rekisteri- ja tietopalvelut

Kirjautuneella käyttäjällä on käytössään rekisteri- ja tietopalvelut -kokonaisuus, josta löydät seuraavat sisällöt:

  • rekistereiden käyttöohjeet
  • ilmoitusliikenneohjeet
  • yhteystiedot.

Yhteistyöryhmien asiakirjat

Kirjautuneen käyttäjän käytössä ovat Eläketurvakeskuksen yhteistyöryhmien asiakirjat. Ryhmien asiakirjat on tarkoitettu vain työeläkelaitosten käyttöön. Yhteistyöryhmien asiakirjoista löydät esimerkiksi

  • tiedot ryhmien tehtävistä ja jäsenistä
  • kokousten asialistat
  • pöytäkirjat.

Etusivun uutiset

Kirjautuneen käyttäjän palvelussa etusivun ajankohtaista -palstalla näkyvät sellaiset uutiset, jotka on tarkoitettu vain työeläkelaitosten käyttöön. Uutispalstalle voit kirjautuneena käyttäjänä valita omasta profiilistasi sinua kiinnostavat uutisaiheet. Voit myös katsoa kaikkia uutisia.

Katso lisää:

Rekisteri- ja tietopalvelut (vain kirjautuneelle käyttäjälle)

Yhteistyöryhmien asiakirjat (vain kirjautuneelle käyttäjälle)

YouTube: Työeläkelakipalvelu:Eläkelaitoksen asiantuntija – kirjaudu sisään, niin tiedät enemmän